Ahad, 8 Januari 2017

WELCOME 2017

Assalamualaikum Cinta Hati....

Alhamdulilah Allah Memberikan pinjaman nyawa lagi untuk diri ini.. bersyukur sangat sebab still ada masa untuk bahagiakan orang sekeliling walaupun tak sepenunhnya.
Selamat Datang 2017.. !!!!!!❤❤
Semoga Hari yang mendatang penuh keikhlasan dan kegembiraan. mungkin 2016 tahun yang banyak menguji hati,perasaan, jiwa, kerjaya,diri sendiri, perhubungan namun Allah masih adil untuk diri hamba dia yang khilaf ini..want says TAHNIAH Hati!! Sebab selalu kuat utuk setiap ujian yang berkunjung tanpa putus dalam diri ini. kadang kala aku sendiri tak kuat melawan ujian tapi hati selalu kuat untuk melawan dan hadap setiap ujian walaupun air mata tak pernah kering hanya Allah yang tahu.
Ya Allah hanya satu yang aku minta, semoga diberikan kesembuhan penyakit dalam diri ini supaya aku masih boleh tersenyum untuk orang sekeliling aku.mungkin kadang kala aku lemah untuk sesuatu keadaan, mungkin kadang kala aku tak yakin untuk sesuatu yang aku buat, mungkin kadang kala aku selalu melayan apa yang terjadi..tapi itulah aku yang sentiasa tak sampai hati untuk semua keadaan..kadang kala aku tak mampu nak senyum tapi alhamdulilah bibir ni masih boleh bagi senyuman..
alhamdulilah juga sebab banyak yang datang, banyak yang terjadi he still with me... 2 tahun sudah tempoh tu..insyallah semoga Allah permudahkan segala urusan untuk hari akan datang ini..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan